Zločin i kazna: Investitoru Warriorsa godinu dana zabrane dolaska na utakmice

Zločin i kazna: Investitoru Warriorsa godinu dana zabrane dolaska na utakmice

Investitor Golden State Warriorsa, Mark Stevens dobio je kaznu od 500 000 dolara i godinu dana zabrane dolaska na utakmice. Nemilosrdna kazna rezultat je sramotnog ponašanja za vrijeme treće utakmice doigravanja velikog finala između Warriorsa i Toronto Raptorsa.

Igrač Raptorsa, Kyle Lowry u jednom se napadu bacio u publiku s namjerom da sačuva loptu u posjedu svoje ekipe kada ga je Stevens odgurnuo te po tom nastavio sa psovkama upućenim razigravaču Kanađana.

Iz NBA lige poručili su kako odluka stupa na snagu odmah, a odnosi se i na sve momčadske aktivnosti kroz sljedeću sezonu i doigravanje.

Predstavnici momčadi moraju se držati najviših pravila ponašanja. Čin investitora Golden State Warriorsa Marka Stevensa je ispod neprihvatljivog te za takvo što nema mjesta u našoj ligi.“, stoji u priopćenju.

Stevens, koji je sjedio u prvom redu izbačen je nakon incidenta. Lowry je nakon utakmice potvrdio kako ga je Stevens vrijeđao nakon što ga je odgurnuo.

On nije dobra slika o grupi vlasnika koje Warriorsi imaju. Čovjek koji se tako ponaša zaista ne bi trebao biti dio ove lige. Jednostavno, za to nema mjesta. Bio sam bijesan, neću lagati!“, izjavio je Lowry.

Stevens je izdao priopćenje za javnost u kojem preuzima odgovornost za svoja djela te prihvaća kaznu i ispričava se Lowryju i ostatku organizacije Raptorsa.

Cijeli slučaj prokomentirao je preko Instagrama  jedan od najboljih igrača današnjice, LeBron James.

https://www.instagram.com/p/ByX_076gKD3/?utm_source=ig_embed

    Ostavite komentar