Zion Williamson spreman za povratak na parkete

Zion Williamson spreman za povratak na parkete

Brucoš Duke koledža Zion Williamson večeras se u utakmici protiv Syracusea vraća na parkete. Zion je prije nešto manje od mjesec dana imao incident kad mu se u prvoj minuti utakmice protiv North Caroline  raspala tenisica te je prošao s lakšim uganućem koljena.

Zion je na predstojećem draftu i dalje favorit za prvog picka. U prvoj i zadnjoj sezoni na koledžu bilježi nevjerojatne brojke. Zabija 21.6 poena, hvata skoro devet skokova, a pridodaje i dvije asistencije, dvije ukradene lopte te dvije blokade po utakmici uz nevjerojatan šut iz igre od čak 68%.

Vjerujemo da se Duke neće previše oslanjati na Ziona u povratničkoj utakmici. U ekipi postoji nekoliko igrača koji mogu zamijeniti Ziona, ali svakako ne u potpunosti. Vidjet ćemo hoće li se Zion brzo vratiti staroj formi iz ove sezone te vratiti Duke u vrh favorita za osvajanje trofeja ove sezone.

Veliki navijač Lakersa od sedme godine života. Osim NBA-a prati i ostale američke sportove poput NFL-a, a tu se još nađu Formula 1, nogomet i mnogo toga ostalog. Samo Zadar!

    Ostavite komentar