Zion Williamson će biti na naslovnici 2K21 za nove konzole

Zion Williamson će biti na naslovnici 2K21 za nove konzole

Zion Williamson je nova zvijezda u NBA ligi. A ako želite prodate svoje prozivode vjerojatno će vam pomoći ako imate Ziona na naslovnici prozivoda. 2K je uradio upravo to. Williamson je na naslovnici NBA 2k21 za next gen.

Biti na coveru NBA 2K je bio san za mene otkako sam dijete i biti prva NBA 2K21 igrač za iduću generaciju gaminga je stvarno posebno“, izjavio je Williamson.

Otkako sam se pridružio 2K, htio sam imati utjecaj na košarkašku kulturu i na i izvan terena. Jedva čekam biti dio ovog globalnog fenomena i igrati sa svima na NBA 2K21.“

Williamson je izabran kao ukupno prvi od strane New Orleans Pelicansa. Ušao je u rookie sezoni pod ogromnim pritiskom, s velikim očekivanjima. Imao je problema s ozljedom tijekom rookie sezone i propustio je prvih 45 utakmica.

U 19 utakmica što je bio zdrav Zion je imao 23,6 poena po utakmici, 58,9% šut iz igre i 6,8 skokova po utakmici. U Orlando navodno dolazi zdraviji, snažniji nego ikad i spreman je za iskorak.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar