Zion: Ja Morant zaslužuje nagradu za rookiea godine

Zion: Ja Morant zaslužuje nagradu za rookiea godine

Ja Morant je glavni kandidat za osvajanje nagrade za najboljeg rookiea godine. Zion Williams bi vjerojatno osvojio tu nagradu da je igrao cijelu sezonu, ali jednostavno nije proveo dovoljno vremena na parketu tako da njemu ne bi trebala ići nagrada.Odigrao je samo 19 utakmica.

Zion će možda biti bolji ako ne bude problema s ozljedama za nekoliko godina, vjerojatno je i sada bolji, ali Morant je odigrao 52 utakmice i predvodio je momčad do playoff pozciije. Tako da Morant je definitivno prvi kandidat.

Zion razumije to, zna da je Morant prvi kandidat. Iako on želi tu nagradu zna da je ne može dobiti.

Ja je kao moj brat, sretan sam zbog njega. Radio je za to, zaslužio je to. Ima moje poštovanje. Ali znate kao natjecatelj, ja želim osvojiti sve. Neću sjediti ovdje i reći ne želim pobijediti, želim osvojiti sve. Moj cilj je ako budem mogao, doći do playoffa i onda napasti nagradu za rookiea godine“, izjavio je Zion.

Teško je zamiliti plan NBA gdje će se odigrati dovoljno utakmica da Pelicansi uspiju nadoknaditi 3,5 utakmice zaostatka za Memphisom. Neki scouti misle kako će Morant biti bolji igrač u budućnosti, kako će popraviti snagu, šut i što je najvažnije imat će loptu u svojim rukama kao kreator igre.

Ali to je sve priča što će i kako će biti, na nama je jedino nadati se da će oba igrača biti zdravi i uspješni u budućnosti kako bi mi mogli uživati u njihovim predstavama.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar