Zion: Ako budemo zdravi, možemo biti posebna momčad

Zion: Ako budemo zdravi, možemo biti posebna momčad

NBA svijet očekuje jako puno od rookiea Ziona Williamsona kako u nastavku sezone, tako i u budućnosti. Ziona smo nažalost morali čekati na početku sezone jer zbog ozljede nije odmah krenuo igrati, ali u ono malo utakmica što je igrao pokazao je o kakvom se igraču radi.

No, Zion u nastavku karijere očekuje kako će stvari biti puno bolje i kako Pelicansi mogu biti posebna momčad.

Posljednjih 12 mjeseci bilo je drugačije iskustvo”, izjavio je Williamson. “Moja majka kaže, život je život. Možda ćeš proći kroz puno lošega, možda kroz puno dobroga. Najvažnije je pokušati se pripremiti što bolje možeš.”

Pelicansi su objavili slike Ziona na Instagram profilu, a te slike su impresionirale navijače jer očito je Zion u vrhunskoj formi.

Na početku sezone propustio je 44 utakmie. Vratio se 22.1., odigrao je 19 utakmica i u prosjeku je imao 23,6 poena, 6,8 skokova. Od tih 19 utakmica Pelicansi su pobijedili deset utakmica.

Treneri, sugirači smatraju da su imali Ziona od početka sezone kako se ne bi borili za osmo mjesto sada, nego vjerojatno za četvrto ili pet mjesto na Zapadu. Ali to nije obeshrabrilo momčad.

Zion očekuje kako mogu biti posebna momčad, ali ako svi budu zdravi.

Mislim kako ova momčad može biti posebna, kada smo svi zdravi. Samo je pitanje toga da počnemo igrati kao momčad, boriti se s tim psihološkim preprekama u izolaciji. Iskreno, zajedništvo, imam osjećaj ako se možemo boriti zajedno, onda možemo biti stvarno posebni”, izjavio je za kraj Zion.

Sve u svemu zbog Ziona su Pelicansi zanimljiva momčad. Imaju još nekoliko mladih odličnih igrača, ali vidjet ćemo mogu li napokon Pelicansi stvoriti uspješnu franšizu, nešto što nisu uspjeli s Anthonyjem Davisom.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar