Young vjeruje kako će za godinu dana biti najbolji šuter lige

Young vjeruje kako će za godinu dana biti najbolji šuter lige

Zvijezda Atlanta Hawksa Trae Young je gostovao na podcastu Shaquillea O’Neala. Imao je zanimljiv odgovor na priču legendarnog Shaqa. Taj trenutak će biti nešto što će ga sigurno obilježiti.

U videu, O’Neal je pitao Younga koliko će mu trebati godina kako bi prestigao Stephena Curryja kao najboljeg šutera u NBA-u. Young je tek na početku karijere, ali je imao spreman odgovor na ovo pitanje.

Igrač Hawksa je rekao kako Curry ima nevjerojatnu karijeru kao najbolji šuter lige, ali O’Neal i drugi nisu bili zadovoljni s ovim odgovorom. Nakon nekog vremena Young im je rekao ono što su od njega tražili.

Jedna godina.“

Young igra odličnu drugu sezonu. Ima u prosjeku 29,6 poena po utakmici i 9,3 asistencija. U ovoj prijelomnoj sezoni šutira 36,1% za tri. U prve dvije sezone Curry je imao 43,9% šuta za tri, ali šutirao je puno manje nego što je to šutirao Curry.

Curry je bio ozlijeđen ove sezone, ali teško je očekivati kako neće moći biti dobar šuter jednom kada se vrati u novoj sezoni. Young je fantastičan igrač, ima puno potencijala za biti najbolji šuter, ali ovo je sigurno nešto što će ostaviti traga na njemu, pogotovo ako ne bude sve išlo po planu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar