Wolvesi žele zadržati Rosea

Wolvesi žele zadržati Rosea

Nekadašnji MVP lige Derrick Rose, ove sezone promijenio je čak tri momčadi. Sezonu je počeo kao član Cleveland Cavaliersa nakon čega je razmijenjen u Utah Jazz gdje je otpušten da bi nekoliko dana nakon toga potpisao ugovor s Minnesota Timberwolvesima do kraja sezone.

U dresu Wolvesa ostao je do kraja sezone, a zabilježio je i pet nastupa u doigravanju s prosjekom od 14,2 poena uz 50% šuta iz igre. Ovo su odlične brojke s obzirom na probleme s kojima se Rose suočavao u posljednjih nekoliko godina, a kako javljaju izvori mogao bi ostati u Wolvesima još neko vrijeme.

„Nema sumnje u činjenicu da ga trener Tom Thibodeau želi imati na rosteru. Ove sezone pokazao se kao solidan combo bek što je iznenadilo Thibsa, posebice obrana koju je Rose igrao. Ukoliko bude zdrav zasigurno će i naredne sezone biti dio Wolvesa.“

Špekulacije zasigurno imaju težinu jer se radi o bivšem treneru Rosea iz vremena kada je ovaj bio MVP lige i odnos Thibsa i Rosea je na zavidnom nivou. Možda će igranje pod palicom Thibsa vratiti Derricka u život nakon nekoliko katastrofalnih sezona.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar