Wolvesi ne znaju koga bi odabrali

Wolvesi ne znaju koga bi odabrali

Dok se još uvijek dogovaraju svi detalji oko bitnih datuma za nadolazeću NBA sezonu, poznat je jedan jedini – onaj ovogodišnjeg NBA drafta.

Isti će se održati 18. studenoga putem videokonferencije koja će se pokrenuti iz ESPN-ovog studija u Bristolu. „Kuglice“ su odlučile kako će ove godine birati Minnesota Timberwolvesi, a sudeći po izjavama iz njihovog vodstva, čini se da još uvijek nisu ni blizu odluke kojeg igrača uzeti.

To potvrđuje i predsjednik košarkaških operacija kluba iz Minneapolisa, Gersson Rosas:

Ne postoji netko tko se izdvojio iz mase, ali siguran sam da ćemo donijeti ispravnu odluku i selektirati igrača koji je najtalentiraniji od svih te koji će biti najbolji za našu organizaciju.“

Uvijek, dakako, postoji i opcija razmjene prvog izbora, koji je jako velike vrijednosti, a osmijeh na lica Vukova svakako izmamljuje i činjenica da imaju još jedan izbor prve runde (17.).

Rosas je izjavio kako posljednje vrijeme klupski dužnosnici imaju pune ruke posla ne bi li što bolje odradili draft:

Izučavamo sve igrače i sve izbore. Postoje različiti scenariji koji uključuju i razmjene, a mi ćemo vjerojatno donositi odluku sve do posljednjeg trenutka.“

Draft večer svake godine privuče mnogo gledatelja iz cijelog svijeta. Za kraj spomenimo samo par imena koje ugledni stručnjaci svrstavaju na prvo mjesto ove godine, a to su Anthony Edwards, LaMello Ball te mladi Izraelac srpskih korijena, Deni Avdija.

    Ostavite komentar