Westbrook operirao koljeno, van terena na neodređeno

Westbrook operirao koljeno, van terena na neodređeno

Dinamični razigravač Oklahoma City Thundera Russell Westbrook mogao bi propustiti predsezonske utakmice nakon što je danas operirao desno koljeno, jer je, kako javlja Royce Young, osjećao neku neugodnost u njemu kroz prošli tjedan.

Točan datum povratka trenutačno se ne zna, no novi pregled bit će obavljen za četiri tjedna, kad je predsezona već počela, a moguće je da se Westbrook ne oporavi ni do početka regularnog dijela NBA lige, no operacija je bila rutinska te bi se atletična zvijer na terene trebala vratiti prije nego kasnije.

Problematika ove ozljede te operacije je ta što je Westbrook blizu tridesetoj, a i inače je igrač kojemu se gotovo cijela igra bazira na nevjerojatnom atleticizmu, a ozljede koljena – koje je već ranije bilo operirano, mogu imati jako negativan utjecaj na ostatak njegove karijere.

Samoprozvani kralj tipkovnice, neproduktivni lajavac i jedini čovjek na Zemlji kojemu su u top 5 najdražih igrača Avery Bradley i Gary Harris. U slobodno vrijeme živim poput Ernestsa Gulbisa, izuzev toga što ne igram tenis.

    Ostavite komentar