Waltonovi problemi: TV reporterka optužila ga za silovanje!

Waltonovi problemi: TV reporterka optužila ga za silovanje!

Novi trener Sacramento Kingsa Luke Walton optužen je za silovanje koje se navodno dogodilo dok je još bio pomoćni trener Golden State Warriorsa.

TV reporterka Kelli Tennant tvrdi da ju je Walton silovao dok je još bio pomoćni trener Warriorsa. U dokumentima piše kako su Walton i Tennant imali poslovni odnos te se jedne večeri uputila prema Waltonovom hotelu kako bi joj ostavio knjigu koju je tek nedavno objavila.

Zatim ju je nagovorio da se popne u njegovu hotelsku sobu kako bi malo popričali jer se nisu dugo vidjeli. Prema njenim navodima kada je ušla u sobu, čvrsto ju je bacio na krevet te počeo ljubiti po cijelom tijelu. Ona je pritom vikala i pokušavala se izvući iz njegovih ruku, no to joj nije pošlo za rukom dok ju on sam nije pustio da se digne iz kreveta. Kaže da je zatim brzo krenula prema vratima, te da ju je on još jednom uhvatio, ali ovaj put sleđa rekavši joj da ju je bilo dobro vidjeti.

Tvrdi da Waltona nije odmah prijavila jer je bila prisiljena viđati se s njim zbog posla. Kaže da bi je Walton svaki put zagrlio ili poljubio kada bi se vidjeli, a da joj je znao i ostavljati neprimjerene komentare koji joj se nisu svidjeli unatoč tome što mu je rekla da ne želi ništa između njih dvoje.

Walton je tek nedavno završio svoju kampanju u Lakersima nakon još jedne neuspješne sezone. Tek je potpisao za novu ekipu, a odmah novi problemi za njegovim vratom. Sigurni smo da ćemo saznati istinu o ovom događaju u sljedećih nekoliko tjedana.

Veliki navijač Lakersa od sedme godine života. Osim NBA-a prati i ostale američke sportove poput NFL-a, a tu se još nađu Formula 1, nogomet i mnogo toga ostalog. Samo Zadar!

    Ostavite komentar