Walton nakon potpisa za Kingse: Nije bilo lako voditi Warriorse

Walton nakon potpisa za Kingse: Nije bilo lako voditi Warriorse

Završena je pustolovina Lukea Waltona kao glavnog trenera Los Angeles Lakersa. Nije dugo tražio novi posao. Postao je novi glavni trener Sacramento Kingsa. Walton je bio poznat kao jedan od najboljih asistenata u ligi s Golden State Warriorsima. Morao je mijenjati Stevea Kerra kao glavni trener jer je Kerr imao problema sa zdravljem u sezoni 2015.-16.

Nije lako voditi momčad punu zvijezda, ali s obzirom na talentirane igrače koje imaju mnogi misle kako je lagano voditi Warriorse i da je to mogao uraditi bilo tko u tom razdoblju.

Volio bih vidjeti te ljude kako pokušavaju voditi tu momčad. Ono što je Steve uradio je nevjerojatno. Svi su žrtvovali svoj dio za momčad. Ali definitivno bi volio vidjeti te ljude kako vode momčad. Toliko individualno talentiranih igrača, nije to lagan posao“, rekao je Walton o pitanju može li bilo tko voditi Warriorse.

Draymond Green, Stephen Curry i Klay Thompson. Široka klupa, nije bilo lako sigurno usrećiti sve te sjajne igrače i nije to sigurno posao koji može bilo tko uraditi. Svake godine vidimo sjajne momčadi, vrhunske individualce, ne samo u košarci nego i u drugim sportovima, ali momčadi kojima nedostaje pravi trener koji bi ih odveo na višu razinu.

Walton je sada u Kingsima, imaju lijep, mlad roster i vidjet ćemo hoće li Walton uraditi puno bolji posao u glavnom gradu Kalifornije, nego što je to bilo u Los Angelesu.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar