Walton: Imam odličan odnos s Magicom

Walton: Imam odličan odnos s Magicom

Ozljedom LeBrona Jamesa, Los Angeles Lakersi ne pružaju baš najbolje partije što je izazvalo mnogo kritika na račun glavnog trenera Lukea Waltona.

Bilo je govora o otkazu Waltona, koji je već tri godine na klupi Lakersa. No, odnosi između uprave Lakersa i Waltona su odlični, što je potvrdio i sam trener.

 “Magic Johnson i ja se odlično slažemo. Često razgovaramo o košarci i to po nekoliko sati. Obojica želimo jedno, a to su pobjede. Tako da nema nesuglasica i ne sumnjam da ću ostati trener”, kazao je Walton te dodao:

Bilo je priče oko otkaza ali to je iza nas. Imali smo privatni razgovor i našli smo rješenje. Njegova vrata su otvorena za mene tako da svaki put kada se nađem u problemu ili trebam savjet, Magic mi izađe u susret. Imamo zajedničku viziju i težimo ka tome.

Lakersi su veći dio sezone na pozitivnom omjeru i zasigurno će igrati doigravanje iako je konkurencija na Zapadu doista teška. U suprotnome Walton bi mogao postati bivši. No kada imate LeBrona u momčadi uspjeh vam je zagarantiran.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar