Vlasnik Pistonsa: Ne pobjeđujemo dovoljno

Vlasnik Pistonsa: Ne pobjeđujemo dovoljno

Vlasnik Detroit Pistonsa Tom Gore izrazio je zabrinutost zbog loših igara svoje ekipe vođene Stanleyem Van Gundyjem.

Pistonsi su imali velika očekivanja od 58-godišnjaka kada su ga angažirali 2014., no nažalost sada je već izvjesno da će propustiti playoff po treći put u četiri godine. Nakon brojnih ozljeda koje su pogodile ekipu, među kojima valja istaknuti onu Reggieja Jacksona, bivši trener Orlanda i Miamija pokušao je probuditi momčad tradeom. Van Gundy se nadao da će pronaći novog Dwighta Howarda u Blakeu Griffinu, ipak taj potez ih nije uspio pogurati bliže osmom mjestu na Istoku.

Nakon burnih nekoliko tjedana oglasio se i vlasnik Pistonsa Tom Gore u intervjuu za „Detroit News“.

„Naša budućnost ovisi o rezultatima koje postignemo do kraja ove godine. Stan je timski igrač, ali ne pobjeđujemo dovoljno to se mora reći.“

Na pitanje hoće li Van Gundy biti trener iduće sezone Gore je rekao: „Stan i ja nismo raspravljali o tome. Vjerujem u Stana, timski je igrač vidjet ćemo. On će napraviti pravu stvar za franšizu, ali trenutno je zauzet treniranjem ove ekipe.“

Nakon Goreovih izjava situacija je i dalje prilično nejasna, Van Gundy nije dobio glas povjerenja, ali nije isključen nastavak suradnje ako se pokaže napredak u rezultatima.

U međuvremenu mediji špekuliraju da će Gore ostaviti Van Gundyja kao trenera, ali će ga razriješiti s dužnosti general managera.  Trener Clippersa Doc Rivers i Atlante Mike Budenholzer se spominju kao kandidati za mjesto GM-a, no postavlja se pitanje da li bi Stan pristao raditi pod takvim uvjetima.

    Ostavite komentar