Vince Carter: Planiram igrati i sljedeće sezone

Vince Carter: Planiram igrati i sljedeće sezone

Legendarni Vince Carter izjavio je da planira odigrati još jednu sezonu u NBA-u, 22. po redu, što bi ga napravilo novim rekorderom.

Iako je Dwyane Wade najavio da mu je ovo posljednja sezona u ligi, Dirk je čini se, također na izlaznim vratima, Half man-Half amazing još uvijek ne planira stati.

Nitko u povijesti NBA lige nije proveo 22 sezone u ligi, trenutni rekord od 21 sezone igranja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Vince dijeli s Robertom Parishem, Kevinom Willisom, Kevinom Garnettom i Dirkom Nowitzkim. Ukoliko bi doista ostao još jedne sezone, Vince bi postao prvi igrač koji je igrao u ligi u četiri različita desetljeća.

˝Mislim da bi mogao odigrati još jednu godinu, zašto ne ? Na kraju godine, uvijek procijenim kako se osjećam, od glave do pete. A ako telefon zazvoni i ekipe pokažu zanimanje, to je dobro, zar ne ?˝

rekao je u razgovoru za ESPN.

Iako ima 42 godine, Vince pokazuje da mu je još uvijek mjesto u NBA-u. Ove sezone u mladoj momčadi Atlante, koja je u fazi rebuildinga, pomaže u ulozi mentora i veterana, ali i na parketu, gdje postiže nešto više od sedam poena, dok tricu gađa sa 40,6% uspješnosti, što mu je najbolje u karijeri.

Vince je u karijeri, u kojoj je osam puta odabran za All-Stara igrao za Raptorse, Netse, Magic, Sunse, Maverickse, Grizzliese, Kingse i sada Hawkse.

    Ostavite komentar