Vijesti s tržnice: Pistonsi, Knicksi i Pelicansi potpisali razigravače

Vijesti s tržnice: Pistonsi, Knicksi i Pelicansi potpisali razigravače

Detroit Pistonsi su objavili da su pretvorili two-way ugovor Dwighta Buycksa u standardni ugovor. Buycks je dobio šansu nakon ozljede Reggiea Jacksona te je zadovoljio kao back-up playmaker te zamjena za Isha Smitha. S obzirom da se u momčadi otvorilo mjesto za još jedan two-way ugovor, Pistonsi su odlučili odmah reagirati te su potpisali two-way ugovor sa bivšim igračem Cleveland Cavaliersa te Chicago Bullsa Kay Felderom. S obzirom na Jacksonovu ozljedu, Felder će im dobro doći za popuniti rupu na playmakerskoj poziciji.

New York Knicksi su odlučili se pojačati na poziciji playmakera, te će ugovor s njima potpisati Trey Burke. Burke dolazi iz G lige, gdje je odlično igrao za ekipu Westminster Knicksa, a prošle sezone je igrao za Washington Wizardse. S obzirom na najavljeni dolazak Burkea, te potpisivanja veterana Jarreta Jacka do kraja sezone, Knicksi su odlučili otpustiti veterana Ramona Sessionsa. On je na ljeto potpisao jednogodišnji veteranski ugovor u iznosu od 2 300 000 dolara, a isti će mu biti isplaćen u cijelosti.

Američki playmaker Mike James će potpisati two-way ugovor s New Orleans Pelicansima. On je na početku sezone postao član Phoenix Sunsa, no nakon ispadanja iz rotacije je od strane istih otpušten. Unatoč glasinama da će nastaviti karijeru u Kini ili će se vratiti u Panathinaikos, izgleda da je čekao ponudu iz NBA lige, koju je dočekao.

Na terenu produktivan kao spasioc na vaterpolo utakmici. Dan bez pive uzaludno proživljen, kao i bez košarke.

    Ostavite komentar