Victor Oladipo ipak neće igrati u nastavku sezone

Victor Oladipo ipak neće igrati u nastavku sezone

Victor Oladipo, igrač Indiana Pacersa odlučio je kako neće igrati u nastavku sezonu. Oladipo se oporavljao od ozljede i vjerojatno je mogao biti spreman za nastavak, ali odlučio je kako neće riskirati.

Stvarno želim igrati, ali kao natjecatelj i sugirač ovo me jako boli”, rekao je Oladipo. “Osjećam se dobro i na sjajnom sam mjestu što se tiče oporavka. Približavam se tome da budem na 100%. Ali kada pogledam sve, treninge pet na pet, povećani rizik od ozljede što bi moglo odgoditi moj oporavak.”

Ne mogu se potpuno posvetiti, ne mogu igrati slobodno i ugodno se osjećati. Moram biti pametan s ovom odlukom i nije bilo lako. Ali vjerujem kako sam nap utu da se potpuno oporavim za iduću sezonu i to je prava odluka za mene”, rekao je za kraj Oladipo.

On još ima jednu godinu s Pacersima od četvergodišnjeg ugovora vrijednog 84 milijuna kojeg je potpisao s Pacersima. Posljednja tri mjeseca proveo je s fizioterapeutom Lukeom Millerom.

Luke je rekao kako Oladipo izgledao odlično, ali kako je na njemu odlučiti hoće li igrati. Očito Oladipo smatra kako nije vrijedno sada riskrati, pogotovo ako dođe ponovno do ozljede, kada iduću sezonu može dočekati spreman i u punoj formi.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar