Victor Oladipo i Bradley Beal još nisu odlučili hoće li igrati u nastavku

Victor Oladipo i Bradley Beal još nisu odlučili hoće li igrati u nastavku

Victor Oladipo, igrač Indiana Pacersa i dalje je neodlučan što se tiče igranja u nastavku sezonu. Oladipo ne zna hoće li igrati zbog straha od ponovne ozljede. To je najveći razlog za brigu.

Ne. Još nisam donio odluku. Idem dan po dan“, izjavio je Oladipo. „Kad osjetim da je to pravi trenutak, onda ću odlučiti. Znat ću. Cijenim svoje suigrače i organizaciju što su uz mene i podržavaju me. Ali u istom trenutku fokusiran sam da budem što jači“, rekao je Oladipo.

Osim njega, još jedan fantastičan igrač je neodlučan oko povratka. To je zvijezda Washington Wizardsa Bradley Beal koji još ne zna hoće li igrati. Rekao je novinarima kako trenira kao da će igrati.

Ali očekuje se kako će donijeti odluku s trenerima Washington Wizardsa. Wizardsi neće imati Johna Walla sigurno, jer nije dovoljno oporavljen, a neće imati ni Davisa Bertnasa u nastavku sezone.

Prestali smo igrati košarku zbog korone, ne zbog društvenih problema. Nismo prestali zbog društvene nepravde. Imam osjećaj kako možemo i dalje podići svijest o tome igrajući košarku, ali i dalje shvaćam drugu stranu koja kaže kako je košarka samo nešto što će odvući pažnju. Ja ne mislim da hoće“, rekao je Beal.

Već je nekoliko igrača odlučilo kako neće igrati novu sezonu, što zbog sigurnosti za obitelj, što zbog društvenih problema u SAD-u.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar