Victor Oladipo će možda zaigrati u nastavku sezone

Victor Oladipo će možda zaigrati u nastavku sezone

Postoji jako puno razloga zašto bi Victor Oladipo htio zaigrati za Indiana Pacerse u nastavku sezone u Orlandu. Rekao je novinarima kako pokušavama igrati i kako razlog nije novac. Jednostavno želi igrati.

NBA igrači ne žele birati između zdravlja i plaće, pogotovo oni koji su financijski u odličnom stanju. Oladipo je prošle godine imao ozljedu zbog koje je propustio jako puno vremena, ali i dalje ne zna hoće li igrati. Prvo je rekao kako ne želi igrati zbog rizika za ozljedu, ali sada bi možda mogao zaigrati.

Oladipo je otputovao s momčadi u Orlando, trenira punim tempom i optimističan je za igranje. Kad ne bi igrao onda ne bi bio na listi kao ozlijeđen igrač što bi značilo da ne bi bio plaćen za utakmice u Orlando, a to je 2,8 milijuna. Ako odigraju minimalno šest utakmica u playoffu onda bi dobio 3,2 milijuna.

Nakon nekoliko treninga izgleda spremno za igranje, a osim toga tri milijuna dolara jako su dobar razlog zašto igrati u nastavku sezone.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar