Vanessa Bryant podijelila tugu i bijes na Instagramu

Vanessa Bryant podijelila tugu i bijes na Instagramu

Udovica tragično i prerano preminulog Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, odlučila je svoje osjećaje podijeliti s javnošću. Učinila je to putem objave na Instagramu u kojoj riječima pokušava opisati na koji način se nosi s gubitkom supruga, kćeri Gigi, ali i smrću još sedmero ljudi koji su poginuli u padu helikoptera 26. siječnja.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_web_copy_link

“Moj mozak odbija prihvatiti da njih dvoje više nema. Kao da pokušavam procesuirati da je Kobe otišao, ali moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi više nikad neće vratiti. Totalno pogrešan osjećaj. Zašto bih se ja budila svaki dan kad moja djevojčica više neće imati tu priliku?! Totalno sam luda. Imala je toliko života za proživjeti.”

Vanessa je dodala kako shvaća da mora ostati snažna zbog tri kćeri koje sada imaju samo nju. Naravno, radi se o Nataliji, Bianki i Capri.

“Znam da je to što osjećam normalno. To je dio procesa tugovanja. Htjela sam ovo podijeliti u slučaju da još netko doživljava isti gubitak. Bože, voljela bih da su ovdje i da ova noćna mora završi. Molim za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite moliti za sve.”

Vanessa je najavila da će se 24. veljače u Staples Centru održati memorijal “proslava života” u čast Kobea i Gianne Marie-Onore “Gigi” Bryant. Datum je odabran upravo zbog brojeva 24 i 2 koje su nosili otac i kćer. Te večeri u Staples Centru igra se NBA utakmica u kojoj će Los Angeles Clippersi ugostiti Memphis Grizzliese, ali emocije će nesumnjivo još jedanput biti vezane uz dvadesetogodišnju karijeru legendarne Crne Mambe.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar