Upitna budućnost Miloša Teodosića u LA Clippersima

Upitna budućnost Miloša Teodosića u LA Clippersima

Nakon bogate karijere na Starom Kontinentu, Miloš Teodosić se odlučio okušati na paketima NBA lige. Tijekom prošlog ljeta angažirali su ga LA Clippersi s kojima je popularni Teo potpisao ugovor na dvije godine.

U svojoj debitantskoj sezoni Miloš je nastupio u svega 37 utakmica, isključivo zbog zdravstvenih problema. Trener Clippersa, Doc Rivers koristio je srbijanskog internacionalca kada je ovaj potonji bio zdrav. No, prema pisanjima kolega iz Sjedinjenih Država, mogao bi Teodosić napustiti LA nakon svega jedne sezone.

Kako navodi portal Sportando, LA Clippersi nisu zainteresirani za usluge Miloša i naredne sezone dok prema ugovoru Teodosić ima pravo iskoristiti player opciju. Kao glavni razlog raskida suradnje, uprava iz LA-ja navodi zdravstveni karton Srbina te da u planu imaju dovesti mlađe igrače.

Na ovogodišnjem draftu Clippersi raspolažu s 12. i 13. izborom gdje priželjkuju izabrati jednog od playmakera visokog potencijala.

Što se tiče nekadašnjeg košarkaša CSKA nema sumnje da ponude neće izostati, a sada ostaje da se vidi hoće li se Teo zatraži u NBA ligi ili slijedi povratak u Europu.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar