Ujiri se nije želio odreći budućnosti da bi zadržao Kawhija i doveo Georgea

Ujiri se nije želio odreći budućnosti da bi zadržao Kawhija i doveo Georgea

Kamp Kawhija Leonarda je želio napraviti razmjenu u kojoj bi Paul George ili Bradley Beal sletjeli u Toronto, no Raptorsi se nisu htjeli odreći pickova i igrača, tako da je ta ponuda bila glatko odbijena.

Ponajprije se tu misli na Oklahomu koja je za Georgea željela Freda VanVleeta, Pascala Siakama i četiri nezaštićena picka prve runde drafta, no GM Toronta Masai Ujiri je to odbio jer je smatrao da OKC traži previse, prenosi Bruce Arthur s Toronto Stara.  Iako se dugo pričalo da je u tu razmjenu trebao biti uključen Russell Westbrook, to je ipak bila samo glasina.

Svi znamo kako je sve na kraju završilo. Toronto je odbio razmjenu s Oklahomom, Leonard i njegov tim su odbili potpisati za Raptorse i tu su se pojavili Clippersi. Jerry West je uvidio priliku i tako za pet pickova, Danila Gallinarija, Shaija Gilgeous-Alexandera ugrabio Georgea i potpisa Leonarda.

Šteta za Raptorse koji se očito nisu htjeli kockati.

Uz šut kao u Rubija i obrane kao u Calderona jedino što preostaje je okrenuti se pisanju i snimanju podcasta. Kada na glavnom meniju nije analiza stanja u NBA ligi tada se na njemu nađu burgeri i craft piva.

    Ostavite komentar