Ujiri: Imamo šanse za ostanak Leonarda

Ujiri: Imamo šanse za ostanak Leonarda

Poslije raspleta cjelosezonske sage, na kraju koje su San Antonio Spursi poslali Kawhija Leonarda i Dannyja Greena u Toronto za DeMara DeRozana, Jacoba Poeltla te izbor prve runde, postavilo se pitanje koliko je realan ostanak Leonarda u Kanadi, s obzirom na to da se je cijelo vrijeme špekuliralo o njegovoj želji za povratkom u Kaliforniju.

To pitanje je postavio i Adrian Wojnarowski predsjedniku košarkaških operacija Toronta Masaiju Ujiriju, koji smatra da imaju dobre šanse.

Gledajte, ako želite biti odlični, onda morate biti realni. Znam, možda nemamo idealno vrijeme, ali smo kao grad u vrhu po mnogim ostalim stvarima. Raznolikost, jedinstvenost samog grada, navijači, atmosfera, sve su to stvari koje nas stavljaju među poželjne destinacije, stvari s kojima se ne može svaki grad pohvaliti. I na kraju, u sve to smo uklopili i košarku. Kada sve uzmemo u obzir, vjerujem da u njemu ima jedan dio koji misli da ima šanse s ovom momčadi. Ako se svi potrude maksimalno, i daju sve od sebe da grad i klub predstave na najbolji mogući način, onda imamo dobru šansu. Jednostavno, ovdje nema prodavanja magle, to smo tko smo i to se treba prihvatiti.”, izjavio je Ujiri.

Da klub ima šanse govori i objava Farboda Enssasharija, novinara Sports Todaya, koji je rekao kako su Los Angeles Clippersi prvi po postotku šanse za dovođenje Leonarda, drugi je Toronto, a treći Los Angeles Lakersi.

Činjenica da su Lakersi tek treći možda zvuči čudno, ali ima pokrića. Naime, menadžment okupljen oko Leonarda od njega želi napraviti globalnu marketing zvijezdu, a to bi teško uspjeli sve dok je LeBron James u Lakersima. S druge strane Clippersi nemaju zvijezdu takve kategorije, te bi Kawhi tamo bio alfa i omega ekipe. No, njegova zatvorenost te neiskustvo ljudi koji su oko njega nam jamče neizvjesnost sve do ljeta, kada bi konačno trebali saznati da li ostaje u Torontu ili se seli dalje.

A u međuvremenu sami Leonard se nastavlja pripremati za novu sezonu. I to s legendom Lakersa Kobejem Bryantom, koji je od umirovljenja postao omiljena osoba za predsezonske individualne treninge. Da stvar bude još bolja, na slici koja je objavljena na Instagramu se vidi Leonardov smiješak na licu. Dobro, treba biti iskren i reći da je to daleko od smiješka, no s obzirom koliko su rijetke slike nasmijanog Kawhija i ovo je ogroman napredak.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar