Ubojiti duo opet skupa?! Los Angeles Lakersi na listi želja Kyrieja Irvinga

Ubojiti duo opet skupa?! Los Angeles Lakersi na listi želja Kyrieja Irvinga

Novinari ESPN-a Brian Windhorst i Jackie MacMullan zasebno su sugerirali kako postoji mogućnost da se Kyrie Irving ovog ljeta pridruži bivšem suigraču LeBronu Jamesu i Los Angeles Lakersima. Kraljeva prva sezona u La La Landu nije završila kako je očekivao. Lakersi su propustili doigravanje i u potrazi su za pojačanjima koja će spriječiti da se isti scenarij ponovi i dogodine.

Irving je 2017. godine zatražio razmjenu iz Clevelanda dijelom jer više nije htio igrati s Jamesom, već je želio „svoju“ momčad. Cavsi su ga razmijenili u Boston, ali ni njegova avantura nije prošla kako je očekivao. Nakon što je prošlogodišnje doigravanje propustio zbog ozljede ove godine su Celticsi u polufinalu Istočne konferencije u pet utakmica ispali od Milwaukee Bucksa. To je izgleda otvorilo mogućnost na koju se protekle dvije godine nije niti pomišljalo.

„Prije nekoliko mjeseci rekao bih da je to nemoguće. Ali kako vrijeme prolazi i postoji mogućnost da Jason Kidd postane trener Lakersa, mislim da mogućnost ponovnog sjedinjenja Kyrieja i LeBrona…ta vrata koja su bila čvrsto zaključana sada su ne samo otključana već i odškrinuta“, rekao je Windhorst.

„Definitivno, bez sumnje. Nije uopće upitno“, odgovorila je MacMullan. „Mislim da se svaki dan sve više otvaraju. Jednostavno mislim da je to na Kyriejevom radaru. Na Kyrievoj ploči. Razgovarao je s ljudima o igranju za Lakerse. Ali kao što si rekao, prilično ga je teško pročitati.“

Dodala je kako je na direktno pitanje o ponovnoj suradnji s LeBronom na košarkaškom terenu odgovorio zagrlivši je. Potom se udaljio bez konkretnog odgovora.

„To je bilo prije tri tjedna. Prije tri ili četiri tjedna. Dakle, za njega je sada sve u igri.“

Irvinga su povezivali i s New York Knicksima te Brooklyn Netsima, dok je i obnova ugovora s Boston Celticsima realna opcija. Kako god, čega ga zanimljivo ljeto u kojem izgleda neće nedostajati zanimljivih ponuda.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar