Tyronn Lue novi trener Clippersa

Tyronn Lue novi trener Clippersa

Nakon odlaska Doca Riversa, Los Angeles Clippersi morali su pronaći trenera koji će im pomoći doći na višu razinu kako bi se borili za naslov. Prema posljednjim informacijama, Clippersi su to pronašli. Kako prenosi ESPN potpisali su petogodišnji ugovor s bivšim trenerom Cleveland Cavaliersa Tyronnom Lueom.

43-godišnij Lue bit će upoznat s momčadi jer je prošle godine bio asistent Doca Riversa. Prije toga vodio je Cavalierse četiri sezone i pomogao im je da dođu do naslova u 2015.-2016. Rocketsi i Pelicanse su također bili u pregovorima s ovim trenerom.

Lue neće imati lagan zadatak. Bit će pod ogromnim pritiskom od samog početka. Ima dvije glavne zvijezde u momčadi, Paul George i Kawhi Leonard koje će morati pogurati da pokažu puno bolju igru nego što je to bilo u ovogodišnjem playoffu.

Osim toga, Lue će se pokušati dokazati kao glavni trener s novom momčadi. Ima motiviranu momčad, ima vrhunske igrače na raspolaganju tako da će se od njega očekivati veliki rezultat odmah u prvoj sezoni.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar