TRADE: Whiteside stigao u Portland

TRADE: Whiteside stigao u Portland

Nakon propalog pokušaja Heata da dogovore trade s Dallasom ipak su pronašli žrtvu koja bi htjela preuzeti neki njihovo ugovor. Izbor je pao na Hassana Whitesidea koji će put Portlanda, dok će u sunčani Miami Moe Harkless i Meyers Leonard.

Whiteside će dobiti jako dobru minutažu u dresu Blazersa jer je njihov startni centar, Jusuf Nurkić out za cijelu sezonu. Ugovor od Whiteside kojie iznosi 27 milijuna za ovu sezonu pokriti će Harkless i Leonard jer obojica će ove godine zaraditi po 11,5 milijuna dolara. Svima igračima koji su uključeni u trade ovo je posljednja godina ugovora.

Potez Heata je razumljiv jer moraju otvoriti prostor za trade između njih i 76ersa gdje u Miami dolazi Jimmy Butler dok u suprotnom smjeru ide bek Josh Richardson. Očekujemo da ovo bude odrađeno kao three team trade između Sixersa – Heata – Blazersa jer su Mavsi svoje zasrali. Jučer je navodno bila dogovorena razmjena koja je uključivala Mavse u kojoj su trebali dobiti Gorana Dragića, ali je sve puklo jer je Dallas tražio Kellyja Olynyka i Derricka Jonesa Jr., premda su po svim inforamcijama prihvatili da Dragić sleti u Dallas.

Stoga je Pat Riley brzo krenuo u akciju te je pronašao momčad koja je željela preuzeti ugovor Whitesidea ili Dragića.

 

Uz šut kao u Rubija i obrane kao u Calderona jedino što preostaje je okrenuti se pisanju i snimanju podcasta. Kada na glavnom meniju nije analiza stanja u NBA ligi tada se na njemu nađu burgeri i craft piva.

    Ostavite komentar