Toronto zainteresiran za Tristana Thompsona

Toronto zainteresiran za Tristana Thompsona

NBA prvaci, Toronto Raptorsi, navodno su jako zainteresirani za usluge centra Cleveland Cavaliersa Tristana Thompsona.

Ovu informaciju u javnost plasirao je Sam Amico iz Sport Illustrateda. Prema njegovim izvorima, Cavse bi mogao napustiti i Jordan Clarkson za kojega je zainteresirana Philadelphia. Obojici ugovor ističe na ljeto, a Thompson će u ovoj sezoni zaraditi nešto više od 18 milijuna dolara.

Prije koji dan izašla je i vijest da su bivši prvaci spremni poslušati ponude za svog najvrjednijeg igrača Kevina Lovea i ne bi bilo ništa čudno kada bi on i spomenuti dvojac napustili Cleveland s obzirom na to da momčad igra jako loše. Trenutno su na omjeru 5-17, a pojavile su se i glasine da momčad nije zadovoljna s trenerom Johnom Beileinom.

Thompson je ove sezone na double-double prosjeku – 13,6 poena i 10 skokova. Toronto je trenutno na jednom pravom centru, Marcu Gasolu, dok Serge Ibaka krpi tu poziciju pa nije čudno što Raptorsi žele još jednog centra u rosteru.

Michael Grange iz SportsNeta se pozvao na svoje izvore iz Toronta koji su mu rekli da su glasine oko dolaska Thompsona u Kanadu “novost za njih”. Što je ustvari istina i što će biti s Thompsonom, Loveom, Clarksonom saznat ćemo u periodu koji slijedi.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar