Tommy Sheppard: Spremamo Walla za sljedeću sezonu

Tommy Sheppard: Spremamo Walla za sljedeću sezonu

Nekadašnji prvi izbor drafta John Wall pomalo je zaboravljen od strane NBA fanatika. Svoj posljednji meč odigrao je još 26. prosinca 2018. godine nakon kada je ustanovljeno da ima rupturu Ahilove tetive.

Za očekivati je bilo da će oporavak potrajati ali pojavile su se naznake da bi Wall mogao zaigrati u tekućoj 2019/2020 sezoni. No, generalni menadžer Washington Wizardsa Tommy Sheppard smatra drugačije.

“Mi iz tabora Wizardsa stojimo pri tome da se John neće vraćati u toku ove sezone bez obzira na to što je sezona odgođena. Sve vrijeme se spremamo da Wall bude spreman za narednu sezonu. Tako da jedva čekamo da vidimo Walla u dresu Wizardsa na NBA paketima.”

29-godišnji Wall iza sebe ima devet odigranih sezona te čak pet All-Star nastupa što dokazuje da se radi o izvanserijskom talentu. Nažalost zbog brojnih problema s ozljedama nikako da napravi veći iskorak koji zasigurno zaslužuje.

Najbolju NBA sezonu odigrao je 2016/2017 gdje je nastupio u 78 utakmica uz 23 poena, 10,7 asistencija i 48% šuta iz igre.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar