Tom Thibodeau glavni favorit za novog trenera Knicksa

Tom Thibodeau glavni favorit za novog trenera Knicksa

Tom Thibodeau je, kako od izvora doznaje Stefan Bondy iz New York Daily Newsa, glavni favorit za novog trenera New York Knicksa.

Thibodeau je toliko uvjeren da će dobiti posao da je već počeo obavljati pozive i sastavljati trenerski tim. Već je ranije radio s predsjednikom Knicksa, Leonom Roseom, dok je Rose još bio agent na CAA-u.

Thibo je u karijeri kao glavni trener vodio Chicago Bullse (2010.-2015.) i Minnesota Timberwolvese (2016.-2019.), koji su ga otpustili u siječnju prošle godine. Pomoćni trener bio je Minnesoti, San Antonio Spursima, Philadelphia 76ersima, New Yorku, Houston Rocketsima i Boston Celticsima. 2011. je proglašen trenerom godine.

I dalje se nalazi na Minnesotinoj platnoj listi, a ovo vrijeme bez posla je iskoristio za posjetu mnogim trening centrima NBA i koledž momčadi, između ostalog Celticsa, Golden State Warriorsa i Los Angeles Clippersa.

Mike Miller i Kenny Atkinson također ostaju kandidati za posao glavnog trenera New York Knicksa.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar