Tim Connelly i Nuggetsi produžili suradnju

Tim Connelly i Nuggetsi produžili suradnju

Denver Nuggetsi rade jako dobar posao posljednjih godina. Razvijaju mladu ekipu koju s klupe predvodi Mike Malone i već se ove sezone vide rezultati dobrog rada franšize s obzirom na igru i rezultate koje prikazuju, a trenutno se nalaze na drugom mjestu Zapada.

Jedan od ljudi koji je imao velik utjecaj u stvaranju ove mlade jezgre je svakako i GM Nuggetsa Tim Connelly koji je na draftu birao igrače kao što su: Nikola Jokić, Gary Harris, Jamal Murray, Monte Morris, Malik Beasley itd. Connellyju je ugovor isticao na kraju ove sezone, a predsjednik Denvera Josh Kroenke odlučio se na logičan potez ponudivši mu novi ugovor.

„Ponosan sam što mogu objaviti produljenje ugovora s čitavim front officeom. Kada nam se Tim pridružio 2013. godine odmah je shvatio našu viziju za budućnost Nuggetsa i kroz svoju posvećenost doveo nas je u jako dobru poziciju da se natječemo na visokom nivou kroz godine koje dolaze“, rekao je Kroenke.

Connelly je u Denver stigao 2013. godine iz New Orleans Pelicansa gdje je obavljao posao asistenta GM-u, a prethodno je radio i za Washington Wizardse.

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar