Thomas novi igrač Nuggetsa

Thomas novi igrač Nuggetsa

Prometno je u Denveru. U Nuggetse je stigao razigravač Isaiah Thomas kao slobodan igrač. Potpisao je jednogodišnji ugovor na veteranski minimum od 2 milijuna američkih dolara.

Thomasu je ovo četvrti klub u jednoj godini, a posljednji u kojem je igrao bili su Los Angeles Lakersi. Također, Thomas će u Nuggetsima surađivati s trenerom Mikeom Maloneom, pod čijom je paskom bio u Sacramento Kingsima.
Osim za spomenute klubove, Thomas je igrao i za Cleveland Cavalierse, odakle je bio tradean prošle sezone u Lakerse, te je igrao i za Boston Celticse, gdje je ostavio najveći trag. U Celticsima je bio jedan od najboljih playmakera lige, pogotovo prije dvije sezone kad je zabijao 29 poena u prosjeku.

29-godišnji Thomas je prošle sezone u dresu Cavsa zabijao 14.7 poena, a u dresu Lakersa 15.6 poena, uz katastrofalni šut od 38% u Cavsima te 36% u Lakersima. Veliki uzrok tome je bila i ozljeda kuka koju je vukao veći dio sezone, i radi koje je u ožujku ove godine bio operiran. Trenutno je još u fazi rehabilitacije.

Zdravi Thomas je veliko pojačanje za Nuggetse, koji će s ulaskom s klupe raditi razliku na parketu.

    Ostavite komentar