Thibodeau: Butlera ćemo zadržati pobjedama!

Thibodeau: Butlera ćemo zadržati pobjedama!

Prije nekoliko dana mediji iz Sjedinjenih Država pisali su kako Jimmy Butler želi napustiti Minnesotu i potpisati novi ugovor s LA Lakersima ili New York Knicksima. Kao glavni razlog navodi se kako je jedan od najboljih igrača Wolvesa nezadovoljan razvojem mladih zvijezda momčadi.

No, svoje mišljenje kazao je i glavni trener ekipe Tom Thibodeau koji tvrdi sljedeće:

U ovoj ligi sam dovoljno godina da bih znao prepoznati razliku između istine i špekulacije. Ono što mediji pišu nisu čuli od Butlera nego se uvijek spominje neki izvor blizak igraču. Poznajem Jimmyja i takva je osoba da ako ima što za reći neće se ustručavati već će biti iskren i objasniti kako stvari stoje. Uvjeren sam kako će naše igre u narednoj sezoni natjerati Butlera da potpiše novi ugovor s Wolvesima.”

Tekući ugovor Butlera veže za Minnesotu još naredne sezone uz player opciju za 2019/2020 sezonu gdje bi zaradio oko 19 milijuna.

Ako je vjerovati riječima Thibsa igre Wolvesa u narednoj sezoni bit će bolje u odnosu na prethodnu kada su prvi put nakon 2004. godine imali pozitivan skor te ostvarili plasman u doigravanje.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar