Terry Stotts: Ne odobravam takve poteze

Terry Stotts: Ne odobravam takve poteze

Centar Portlanda, Enes Kanter, požalio se pratiteljima na Twitteru nakon treće utakmice između Blazersa i Nuggetsa.

Naime, Kanter je postavio video u kojemu se vidi kako ga Nikola Jokić “udara” u ozlijeđeno lijevo rame.

Trener Portlanda, Terry Stotts, istaknuo je kako smatra da je se radilo o nedosuđenom faulu i da ne odobrava takve poteze. Dodao je i da ne zna hoće li liga to naknadno gledati.

S druge strane, Michael Malone se ne slaže sa Stottsovim mišljenjem.

“Ne slažem se s Terryjem. To je bio normalni potez. Osobno, mislim da nije bilo ništa zlonamjerno u njemu, kao ni u nekim njihovim blokovima tijekom prve dvije utakmice. Ovo je playoff. Svi smo veliki momci, prema tome idemo izaći na parket i igrati košarku. Poznajem Jokića četiri godine. On nema takvu osobnost, nema takav DNA. On neće izaći i igrati na takav način, pokušavajući ozlijediti nekoga. Stoga se nikako ne slažem s Terryjevom konstatacijom”, rekao je Malone.

Kanter je u spomenutoj utakmici s četiri produžetka odigrao 56 minuta unatoč bolovima u lijevom ramenu koje je ozlijedio u petoj utakmici protiv Oklahome. Nakon utakmice je rekao da je mislio da mu je Jokić dodatno ozlijedio rame.

S obzirom na to da se za sada ne nalazi na listi ozlijeđenih igrača za očekivati je da nastupi večeras.

 

Košarkašku loptu zamijenio tipkovnicom. Počeo navijati za Boston zbog loga i parketa TD Gardena, ali se ubrzo zaljubio u igru Paul Piercea koji je postao njegov put, The Truth i život.

    Ostavite komentar