Terry Rozier: Nisam znao da su Bullsi imali dva puta tri osvojena naslova zaredom

Terry Rozier: Nisam znao da su Bullsi imali dva puta tri osvojena naslova zaredom

Terry Rozier, 26-godišnji igrač Charlotte Hornetsa s pristojnom karijerom nije znao da je vlasnik njegove momčadi, bivši igrač Chicago Bullsa Michael Jordan osvojio dva puta tri naslova zaredom tijekom 90ih sve dok nije pogledao “The Last Dance”.

Tek sam vidio dokumentarac, naučio sam jako puno toga”, rekao je Rozier.

Nisam ni znao da su Bullsi osvojili tri naslova zaredom u dva navrata. Iskren sam. Uraditi to u ovoj ligi, morate biti stvarno posebni za to”, rekao je Terry Rozier.

Malo je čudno što jedan NBA igrač ne zna u dresu Hornetsa čiji je vlasnik upravo Micahel Jordan da su Bullsi tako došli do šest naslova, ali dobro tko zna koji su njegovi razlozi zašto to nije znao.

Nakon četiri sezone u dresu Boston Celticsa, Rozier je tijekom ljeta potpisao ugovor s Charlotte Hornetsima. Ove sezone u 63 utakmice u prosjeku je imao 18 poena što mu je daleko najveća brojka u karijeri. A imao je i 4,4 skoka i 4,1 asistenciju uz jednu ukradenu po utakmici.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar