Tatum: Prošle sezone sam se mučio, sada sam spreman

Tatum: Prošle sezone sam se mučio, sada sam spreman

Prošla godina je bila razočaravajuća za Boston Celticse. Nisu ispunili ni blizu ciljeve one koje su imali, ali to je sada sve iza njih. Fokusirani su na novi početak i učili su iz svih pogrešaka koje su napravili prošle godine. Jedan od onih koji je marljivo radio je i Jayson Tatum koji je novinarima rekao kako se prošle godine mučio u dresu Celticsa.

“Prošla godina bila je čudna u svim dijelovima igre. Razumijem to. Shvaćam gdje su bili propusti i pokušavam biti bolji ove godine”, rekao je Tatum.

U prošloj sezoni bio je posljednji u efikasnosti od 96 igrača koji su imali minimalno 100 izolacija. Tatum je još i rekao kako je fokusirao svoj rad tijekom ljeta kako bi bio što efikasniji u novoj sezoni.

“Bit ću efikasniji što se tiče koša. Šutirat ću više trica, ići ću na polaganja i slobodna bacanja”, izjavio je za kraj Jayson.

U svojoj drugoj sezoni Tatum je imao 15,7 poena po utakmici, šest skokova, 2,1 asistenciju i 1,1 ukradenu. Imao je šut za tri 37%, a šutirao je 3,9 trojki po utakmici. Ukupno šut mu je bio 45%. Celticsi će sigurno trebati skok u igri od Tatuma ako žele nadmašiti prošlogodišnji rezultat.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar