Tatum: Kada sam na parketu, mislim da sam najbolji igrač

Tatum: Kada sam na parketu, mislim da sam najbolji igrač

Jayson Tatum već sada je jedan od boljih igrača u ligi. Nema puno igrača koji mogu reći da su bolji od njega, a jednog dana ubrzo Tatum može biti i najbolji igrač lige. Svjestan je kako ima još dijelova igre u kojima mora napredovati i rasti kako bi došao do te razine. Talent, radna etika i naravno samopouzdanje su ključ njegovog uspjeha.

Znam za što sam sve sposoban, ono što mislim da ja mogu i čemu težim”, rekao je Tatum. „Kada sam na parketu, mislim da sam najbolji igrač svaku večer.”

To je samopouzdanje 22-godišnjeg igrača koji je ove sezone u dresu Boston Celticsa izabran prvi put za All-Star momčad. U deset utakmica nakon All-Star pause imao je 29,9 poena po utakmici. Šutirao je 47,2% iz igre i 46,8% za tri. Imao je i 7,9 skokova i 3,1 asistenciju.

Celticsi ulaze u nastavak sezone kao četvrta najbolja obrana i peti najbolji napad. Jedino su još Los Angeles Lakersi i Milwaukee Bucksi u top pet u obje kategorije.

Vidjet ćemo kako će reagirati Tatum u nastavku sezone, ali sigurno je kako će puno ovisiti uspjeh Celticsa od toga kako Tatum bude igrao u nastavku sezone. On im je budućnost, novo lice organizacije oko kojega će pokušati stvoriti kvalitetnu momčad za napadnje naslova.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar