Svi žele Horforda, 76ers i Kingsi se uključuju u utrku

Svi žele Horforda, 76ers i Kingsi se uključuju u utrku

Al Horford je ovo ljeto slobodan igrač i vjerojatno neće ponovno igrati za Bostone Celticse. Na meti je Philadelphia 76ersa te Sacramento Kingsa.

Horford je vruća roba, pa se tu spominju i klubovi poput Dallasa i New Orleansa kao ozbiljni kandidati. Big Al je jedan od najboljih centara lige, kojeg krasi meka ruka i fantastičan osjećaj za prostor i dodavanje. Prošle sezone je bio jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača Celticsa. Prosječno je zabijao 13,6 poena uz fantastične 4,2 asistencije.

Pitanje je gdje će Horford. Što se tiče Sixersa, upitno je hoće li ponuditi max ugovore Jimmyju Butleru i Tobiasu Harrisu. Jednome zasigurno hoće. Ako to bude Butler, onda potpisivanje Horforda donekle ima smisla, gdje bi vjerojatno igrao četvorku umjesto Harrisa. Ako ga se planira koristiti kao centra, to je apsolutno besmisleno jer na toj poziciji prednjači Joel Embiid.

Što se tiče Kingsa, oni imaju jako puno prostora na salary capu te odličnu mladu jezgru. Imaju preko 50 milijuna dolara prostora za plaće. Centar Willy Cauley-Stein je slobodan igrač te tako potpisivanje Horforda apsolutno ima smisla.

Ne zaboravimo, tu su još Dallas i Pelicansi.

Gdje će Horford, saznat ćemo vrlo skoro.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar