Sve više ekipa zainteresirano za Leonarda

Sve više ekipa zainteresirano za Leonarda

Saga oko ozljede Kawhija Leonarda još nije gotova. Što više, nije se pomaknula s one početne točke u kojoj smo znali isto onoliko koliko znamo i sada – Leonard ima ozljedu kvadricepsa čudne prirode, a datum povratka na parkete nije poznat.

Uslijed svega toga su se pojavile informacije kako su odnosi između franšize i igrača poljuljani. Isto to su namirisale i ostale franšize koje spremaju primamljive pakete za Spurse ne bi li se dočepali Kawhija.

Već sam pričao s nekoliko GM-ova. Nakon sezone će kontaktirati Spurse kako bi iskušali dostupnost Kawhija Leonarda“, izjavio je Brian Windhorst ESPN-a.

Nije da Windy treba ikakvu potvrdu ikad, ali mogu reći da je ovo 100% sigurno. Grabežljivci kruže i nadaju se nekoj akciji oko drafta“, nadovezao se Zach Lowe na objavu kolege s ESPN-a.

Leonard ima ugovor na još dvije godine, a ovog ljeta može produžiti ugovor sa Spursima na vrijednost veću od 200 milijuna dolara. To je suma dolara koju mu ne može ponuditi niti jedna druga franšiza. No, činjenica je i da su odnosi dviju strana napetiji nego ikad prije pa ne možemo sa sigurnošću znati što će Kawhi odlučiti.

"U dresu Reggie Millera..."

    Ostavite komentar