Sve je palo na bekove: Duranta vjerojatno nema prve dvije utakmice

Sve je palo na bekove: Duranta vjerojatno nema prve dvije utakmice

Golden State Warriorsi su uspjeli pobijediti Houston Rocketse u šestoj utakmici i tako su izborili novo konferencijsko finale. U toj utakmici igrali su bez Kevina Duranta, a jedan od najboljih igrača lige neće biti na raspolaganju glavnom treneru Warriorsa Steveu Kerru u prvoj i vjerojatno u drugoj utakmici.

Durant ima ozljedu lista i prema objavama s ESPN-a teško je očekivati povratak u drugoj utakmici. Warriorsi u tri sata poslije ponoći po našem vremenu s utorka na srijedu igraju prvu utakmicu finala Zapadne konferencije protiv Portland Trail Blazersa. Druga utakmica je s večeri četvrtka na petak.

Stephen Curry i Klay Thompson su imali fantastične predstave u šestoj utakmici protiv Rocketsa. Ako tako nastave sigurno je kako Warriorsi neće žuriti s povratkom Duranta. Ove godine Durant u playoffu ima najviše poena po utakmici u karijeri.

U 11 odigranih utakmica ovog doigravanja ima 34,2 poena po utakmici, 5,2 skoka, 4,9 asistencija, 1,2 ukradenu i jednu blokadu. Večeras ćemo saznati hoće li Durant moći imati laganiji oporavak ili će to biti brži proces.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar