Sve izgledniji ostanak Chrisa Paula u Oklahomi

Sve izgledniji ostanak Chrisa Paula u Oklahomi

Posljednja u nizu zvjezdanih razmjena obavljena je između momčadi Houston Rocketsa i Oklahoma City Thundera kada su Russell Westbrook i Chris Paul promijenili sredine. Iz redova Thundera nisu krili kako žele razmijeniti Paula u neki drugi klub, tražeći zauzvrat mlade igrače i izbore na draftu.

Kako prenosi sada već legendarni novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski, pregovori o mogućoj razmjeni deveterostrukog All-star igrača su stali. Zainteresiranih za ostatak njegovog trogodišnjeg, 124 milijuna dolara teškog ugovora nema mnogo, tek je Miami Heat pokazao određeni interes.

Sve upućuje na to kako će popularni CP3 ipak navući dres Thundera u narednoj sezoni. Iz Oklahome su tek diplomatski poručili kako su ovo rješenje iznašli na obostrano zadovoljstvo. Generali menadžer Thundera Sam Presti izjavio je kako pozdravlja ideju o Paulovu ostanku te je dodao kako s igračima koje imaju na raspolaganju mogu i dalje ostati kompetitivni.

Okosnica ekipe koju će činiti Paul, Danilo Gallinari, Steven Adams, Dennis Schröder te Shai Gilgeous-Alexander zasigurno ne pretendira na najviše ciljeve, ali bi većini protivnika trebala pružiti više nego čvrst otpor. Podsjećamo da je Paul vrlo dobro upoznat s gradom jer su njegovi tadašnji New Orleans Hornetsi u sezonama 2005.-06. te 2006.-07. igrali kao domaćini u Oklahomi zbog uragana Katrina koji je poharao jug SAD-a.

Ipak, postoji mogućnost da će Thunder ponovno ispitati tržište iza 15. prosinca kada će u razmjene moći biti uključeni svi koji su ovog ljeta potpisali ugovore kao slobodni igrači. Rocketsi su se uspjeli riješiti Paulovog ugovora koji je u svim pregovorima oko igrača bio kamen spoticanja i nitko ga nije htio prihvatiti. Hoće li OKC uspjeti ugovor ‘proslijediti’ dalje ostaje da se vidi.

    Ostavite komentar