Svađa u svlačionici Warriorsa, Green glavni krivac

Svađa u svlačionici Warriorsa, Green glavni krivac

Sinoćnji dvoboj protiv Los Angeles Clippersa, koji su nakon produžetaka izgubili rezultatom 121-116, je u redovima Golden State Warriorsa imao svoj nastavak nakon završetka istog, gdje se nekolicina igrača obrušila na Draymonda Greena. Prednjačio je Kevin Durant, koji Greena smatra glavnim krivcem za taj poraz.

Zbog čega je sve započelo?

Nakon što su u zadnjoj četvrtini stigli zaostatak od 11 poena Warriorsi su zahvaljujući Greenu i njegovim defenzivnim skokom imali priliku za posljednji napad u trajanju od 6 sekundi, a isti su prokockali zbog njegovog besmislenog kompliciranja, koje je dovelo do izgubljene lopte i odlaska u produžetke.

To je posebno naživciralo Duranta, koji je tražio loptu kako bi pokušao uputiti šut za pobjedu. Tijekom predaha prije produžetka je došlo do prve prepirke, a ista se nastavila i u svlačionici.

Prema navodima Adriana Wojnarowskog te Marca Spearsa grupa igrača predvođena Durantom je napala Greena radi tog poteza, a ovaj se odlučio žustro braniti, što je dovelo do pogoršanja situacija, koja je rezultirala bijesnim izlaskom Duranta iz svlačionice.

Kako je na svom Twitter profilu napisao Kevin O’Connor, Durant je vidljivo živčan odbio zaustaviti se pred novinarima, te se samo rukovao s nepoznatim dvojcem i produžio prema izlazu.

 

Danas, dan nakon utakmice, ni Green ni Durant nisu davali nikakve komentare za novinare, a vodstvo Warriorsa radi na tome da odnose popravi u što kraćem roku. Ipak, osvrt na situaciju je iznio bek Shaun Livingston, koji je istu odlučio smiriti i umanjiti u očima javnosti.

Riječ je o normalnim stvarima, koje se događaju u svim kolektivima. Njih dvojica su imala drukčije viđenje situacije, te se na kraju ispostavilo kako je Green bio u krivu. To su stvari koje se događaju. Ipak, sve je to u žaru borbe, i dobro je vidjeti kako je momčadi stalo stalno pobjeđivati i kako se ne mire s ovakvim porazima, rekao je Livingston.

Kako će se ovo sve odraziti na stanje u Warriorsima tek treba vidjeti, no nikog ne bi trebalo iznenaditi ako bude kako je Livingston rekao.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar