Steven Adams potpisao produženje ugovora s Pelicansima

Steven Adams potpisao produženje ugovora s Pelicansima

Steven Adamas, novi igrač New Orleans Pelicansa potpisao je dvogodišnje produženje ugovora s New Orleans Pelicansima u vrijednosti 35 milijuna dolara, prenosi ESPN. Pelicansi su prije toga uspjeli doći do Adamsa u razmjeni u kojoj su sudjelovali Bucksi, Nuggetsi, Thunderi i naravno Pelicansi..

Prvih sedam godina karijere Adams je bio dio Thundera. Od igrača koji se istaknuo u momčadi zbog svoje borbenosti pretvorio se u jednog sjajnog centra koji je koristan na oba dijela terena.

Osim toga navijači Thundera će sigurno žaliti zbog njegovog odlaska jer je bio miljenik navijača. Prošle godine u 63 utakmice imao je 10,9 poena po utakmici, 9,3 skokova i 2,3 asistencije uz 1,1 blokadu.

Adams će sada biti u momčadi sa Zionom Williamsonom tako da će biti jako zanimljivo vidjeti kako će i izgledati ta kombinacija. Pelicansi su bili zainteresirani za ovog igrača i prošli offseason.

Ali sada su ga napokon i uspjeli dovesti nakon velike razmjene.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar