Stephen Curry se vraća u subotu

Stephen Curry se vraća u subotu

Stephen Curry će se napokon vratiti na parket. Igrat će u utakmici protiv Detroit Pistonsa u subotu. Curry je bio van terena od ozljede prepona na početku 11. mjeseca. „Steph neće igrati u četvrtak (nije igrao jučer)“, izjavio je Kerr poslije treninga.

Želi igrati, spreman je igrati, samo mi ćemo biti dodatno oprezni. Osjeća se jako dobro, ali ipak ima smisla biti dodatno oprezan. On će igrati u Detroitu.“

Curry je nekoliko minuta prije treninga razgovarao o ozljedi s Kerrom i Rickom Celebrinijem. Nadao se dvostruki MVP kako će igrati prije, ali Warriorsi nisu htjeli riskirati. Kerr je nastavio:

Umire od želje za igromVoli igrati u Torontu, ima sjajne uspomene kada je njegov otac Dell Curry igrao s Raptorsima. Želi igrati, ali mi se oslanjamo na Ricka. On radi sjajan posao i zna o čemu pričamo. On mislim kako je puno bolje odmoriti još dva dana, a onda ćemo ga pustiti u igru“,

Najbolji šuter svih vremena je za kraj dodao:

Očito imamo jako puno pametnih ljudi koji se brinu za nas i pokušavaju nas zaštiti od određenih situacija. Prošlo je tri tjedna i jedva čekam se vratiti. Volim dolaziti u Toronto tako da je malo razočaravajuće”

Warriorsi su trenutačno na omjeru 15-7.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar