Stephen Curry: Neću dopustiti raspad zbog Greena i Duranta

Stephen Curry: Neću dopustiti raspad zbog Greena i Duranta

Službeno Draymond Green će biti van parketa nekoliko dana jer su Golden State Warriorsi objavili kako ima ozljedu prsta. No, još i dalje ide priča oko neslaganja prije nekoliko dana s Kevinom Durantom, zbog čega je Green bio suspendiran jednu utakmicu. Došla su i pitanja oko mogućeg odlaska Duranta.

Novinarima je to sada glavna tema, a napokon je svoju izjavu dao i Stephen Curry. Rekao je kako je ponosan na to kako je momčad ovo sve odradila i kako ništa neće rastaviti ovu momčadi.

Neću dopustiti raspad zbog takvog incidenta. Mogu pričati o svim drugačijim razgovorima koji su se dogodili, bio ja uključen ili ne, ali ponovno, sve je do do toga kako ćemo mi nastaviti dalje“, izjavio je Curry za San Francisco Chronicle.

Osobno, mislim kako imamo još toga za popraviti kao i svaka veza u životu. Na kraju dana njih dvojica razumiju kako nijedan od njih neće biti razlog ako ne osvojimo naslov.“

Naravno kako mediji zbog pozornosti vole preuveličati priču, ali vidjet ćemo koliko ima istine u ovome. Warriorsi imaju talenta za novi naslov, ali i oni su ljudi i pitanje je hoće li emocije utjecati na njihovi novi pohod na naslov.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar