Stan Van Gundy: Ne bih želio voditi Knickse, Netsi su bolji

Stan Van Gundy: Ne bih želio voditi Knickse, Netsi su bolji

Bez obzira na loše rezultate dešavanja u New York Knicksima su uvijek interesantna tema za novinare.

Iako su u tekućoj sezoni već pretrpjeli promjenu trenera, novinari uveliko špekuliraju o tome da će na klupu Knicksa sjesti Stan Van Gundy.

Bivši trener Miami Heata, Orlando Magica te Detroit Pistonsa odgovorio je na pisanja medija te jasno dao do znanja što misli o treniraju momčadi iz Velike Jabuke.

“Nisam pretjerano zainteresiran za poziciju trenera Knicksa da budem iskren. Ipak našu obitelj vežu uspomene za New York, tako da ako nekog zanima posao u Knicksima onda je to moj brat Jeff. Nisam baš siguran da li je trenutno zainteresiran ali očito je da on bude glavni kandidat.”

Osim toga, SVG se dotakao i situacije u kojoj se franšiza Knicksa nalazi.

“Za razliku od mnogih trenera na ovaj posao gledam malo pažljivije. Za mene je mnogo bitno s kim radim i za koga radim, tako da ako pogledate stanje u Knicksima, u nazad nekoliko godina, očigledno je da tamo nešto ne štima”, zaključio je Van Gundy.

No, s druge strane SVG nema ništa protiv da se vrati na NBA klupu, ali u momčad iz predgrađa New Yorka.

“Za razliku od Knicksa, posao glavnog trenera u Brooklyn Netsima zvuči dosta primamljive. Organizacija je na većem nivou, franšiza je prilično stabilna i svatko zna svoj posao. Pogledajte samo broj pobjeda koje imaju te roster igrača. Očito je da Netsi imaju više talenta u ekipi”, završio je Stan.

Inače, Gundy je trenersku karijeru započeo kao asistent u Miamiju da bi nakon toga vodio momčad nešto više od dvije sezone. Uslijedio je posao u Orlandu s kojim je igrao finale 2009. godine što mu je najveći uspjeh karijere.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar