Spursi tražili previše za Leonarda, on razmišlja o stvaranju supermomčadi

Spursi tražili previše za Leonarda, on razmišlja o stvaranju supermomčadi

Nakon što je i službeno potvrđen prelazak Kawhija Leonarda u Toronto Raptorse internetom su počele kružiti teorije kako će sam igrač odbiti igrati za njih te presjediti na klupi i čekati iduće ljeto kada postaje slobodan igrač.

No određeni izvori govore suprotno. Navodno su klub i igračevi predstavnici odradili razgovore vezane za tu temu, te su razgovori prošli pozitivno. Igračevi predstavnici su rekli kako neće doći do nikakvog bojkota te da će Leonard normalno odrađivati svoje obaveze prema klubu.

Ipak, šanse za njegov dugoročni ostanak u Raptorsima su jako male. Zbog otvaranja salary capa te dizanja granice istog mnogi klubovi su ovo ljeto preskočili veće aktivnosti te čekaju iduće ljeto kada će na tržištu biti veća koncentracija kvalitetnih imena, kao što su Klay Thompson, Jimmy Butler, Kyrie Irving te sami Leonard. Klubovi kao Lakersi i Brooklyn će biti u situaciji dovoditi dva jaka igrača, a to je zaintrigiralo Leonarda koji je s nekim igračima već pričao o mogućem ujedinjenju i stvaranju novog supertima.

Uz to, izašli su i detalji o pregovorima s Bostonom i Philadelphijom, odnosno propadanje pregovora s njima.
Početni paket 76ersa je nudio Roberta Covingtona, Daria Šarića i nezaštićeni Miamijev izbor prve runde za draft 2021. godine. No odgovor Spursa ih je ohladio – tražili su ili Joela Embiida ili Bena Simmonsa. Jasno, zahtjev im je odbijen, te su pregovori prestali.

Bostonova priča je drukčija, oni nisu imali namjeru započinjati bilo kakve pregovore bez točnih nalaza Leonardovog zdravlja te garancija da ih neće napustiti nakon jedne sezone. Kako iste nisu dobili, sva priča je tu završila.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar