Spencer Dinwiddie i DeAndre Jordan pozitivni na COVID-19

Spencer Dinwiddie i DeAndre Jordan pozitivni na COVID-19

Dvije nove žrtve COVID-19 virusa su košarkaši Brooklyn Netsa razigravač Spencer Dinwiddie i centar DeAndre Jordan.

,,Tijekom proteklih nekoliko mjeseci bio sam pažljiv i štitio i sebe i druge, te slijedio protokole i preporuke o karanteni“, rekao je Dinwiddie i dodao ,,Bio sam spreman, i sada sam spreman pridružiti se suigračima jer smo se trebali ponovno okupiti zbog nastavka sezone. Letio sam privatno da se vratim u New York, prošao više testiranja na COVID-19 i mogao sudjelovati na nekoliko treninga prvi tjedan.“

,,U početku smo trebali biti jedna od prvih momčadi koje su trebale putovati u Orlando. Ali kad smo se vratili u New York, osjetio sam simptome kao što su vrućica i stezanje u grudima. Nije jasno hoću li sudjelovati u Orlandu ili ne“, dodao je Dinwiddie.

Četvrti igrač Netsa koji je obolio od koronavirusa je centar DeAndre Jordan. On će također propustiti početak nastavka NBA sezone u Orlandu.

Roster Netsa je desetkovan ozljedama i pozitivnim igračima na koronavirus. Kevin Durant zbog prošlosezonske ozljede Ahilove pete još nije debitirao za Netse, Kyrie Irving je prije prekida zbog koronavirusa ozlijedio rame i operirao ga je. Nicolas Claxton je također ozlijeđen, Wilson Chandler je zbog obiteljskih razloga odlučio ne igrati u Orlandu.

Ipak, Netsi su se pojačali. Potpisali su Tylera Johnsona (poslije trade deadline ga otpustili Phoenix Sunsi) i Justina Andersona (otpustili ga tijekom sezone Washington Wizardsi).

Iako je do nastavka sezone (30.srpanj) ostalo još skoro mjesec dana, zbog sve više pozitivnih igrača na koronavirus, pitanje je da li će se sezona uopće nastaviti.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar