Sixersi odbijaju ponude za T.J. McConnella

Sixersi odbijaju ponude za T.J. McConnella

Kako nas je izvijestio Adrian Wojnarowski za ESPN, Philadelphia Sixersi odlučili su da prekinu sve pregovore koji bi uključivali ime T.J. McConnella. Razlog za to je što je T.J. uzeo minute koje je igrao Markelle Fultz koji je opet kao i prošle godine otišao na preglede zbog problema s ramenom.

McConnell je postao prva zamjena za Bena Simmonsa u odsutnosti Fultza koji nije igrao zadnje tri utakmice. Fultz će se u New Yorku ovog tjedna vidjeti s dva stručnjaka koji će pregledati njegovo desno rame. Uz svu neizvjesnost oko sudbine Fultza (mirovanje ili razmjena) Sixersi znaju da se moraju više osloniti na McConnella koji je bitan član rotacije Sixersa.

McConnell će ove sezone zaraditi 1,6 milijuna dolara (iako tek od 10. siječnja ugovor postaje skroz garantiran što se iz ove perspektive čini kao formalnost). Nakon ove sezone postaje slobodan igrač.

U zadnje tri utakmice McConnell ima skromnu minutažu i statistiku (15,7 minuta, 3 poena i 1,7 asistencija po meču), ali on očekuje da kako sezona bude odmicala da će igrati sve više, pogotovo što se ne zna koliko će dugo Fultz izbivati s parketa. No usprkos svemu tome, Sixersi i dalje vjeruju da će se Fultz uspješno vratiti na parket i preuzeti rolu rezervnog razigravača.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar