Simmons potpisuje maksimalac, uz njega i Ennis produžio ugovor

Simmons potpisuje maksimalac, uz njega i Ennis produžio ugovor

Philadelphia Sixersi produžuju i ponovno potpisuju ugovore. Bena Simmonsa čeka produženje ugovora na 5 godina gdje će mladi Australac inkasirati 170 milijuna dolara za to razdoblje. Također, ponovno potpisuje i James Ennis koji se vraća u Sixerse. Riječ je o dvogodišnjem ugovoru u iznosu od 4,1 milijun dolara.

Ovo se čine kao odlične odluke File koja nije imala previše izbora. Ennis je ipak pokazao ljudsku stranu gdje je odlučio ostati u contenderu lige, iako je na stolu imao puno unosnije ponude drugih momčadi.

Simmons je prošle sezone šutirao 56% iz igre. Nadodao je odličnih 8,8 skokova, 7,7 asistencija, 1,1 ukradenu loptu i 17 poena po utakmici. Ono što svi isčekujemo je njegov vanjski šut. Kad bi naučio pucati tricu ili se barem usudio šutirati s linije za 3, postao bi još opasniji. Ovako, protivničke momčadi ga ipak mogu lakše zatvoriti.

S druge strane, krilo Ennis se odlično snašao u Fili. Nakon što je pobjegao iz Rocketsa odigrao je odličan playoff za Sixerse. Uz 48% šuta iz igre, nadodao je 4 skoka i 7,5 poena.

Legenda Glasgow Rangersa na Football Manageru, student novinarstva i pub kviz veteran. Ljubav prema košarci otkrio preko Arenasa i Iversona. Pobornik romantike prije statistike.

    Ostavite komentar