Sedma utakmica proganja Hardena i Rocketse

Sedma utakmica proganja Hardena i Rocketse

Houston Rocketsi su prošle sezone bili toliko blizu, a toliko daleko da ostvare svoju najveću želju i pobjede Golden State Warriorse. Znamo da su u finalu doigravanja Zapadne konferencije izgubili u posljednjoj, sedmoj utakmici od Warriorsa 101:92 i otišli kući. No, to je stvorilo još veću glad i opsesiju za svrgnućem Golden Statea.

Prošli su mjeseci, a najboljem igraču Rocketsa i jednom od najboljih u ligi, Jamesu Hardenu, dojmovi se još nisu slegli: „U mislima mi je cijeli dan. Ta šesta i sedma utakmica, to me muči u glavi cijeli dan.

Nije uopće upitno da će Harden i ekipa biti ekstra motivirana i ove sezone, no upitno je mogu li zbaciti s prijestolja Warriorse. Gledajući novi roster, čini se da su oslabljeni u odnosu na prošlu godinu i da će teško pobijediti Golden State. Ostali su bez Trevora Arize i Luc Mbah a Moutea, koje će pokušati zamijeniti s posrnulim Carmelom Anthonyjem i Jamesom Ennisom. S druge strane, Warriorsi su opet potresli čitavu NBA ligu i doveli DeMarcusa Cousinsa.

Upravo zato, ostaje veliki upitnik oko Rocketsa. Da bi se pobijedili Warriorsi, Harden mora odigrati puno bolji playoff, a ostatak ekipe uz Chrisa Paula i Anthonyja još mora biti veći oslonac nego prošle sezone. Što i kako će se sve dogoditi, znat ćemo za manje od godinu dana.

    Ostavite komentar