Scottie Pippen izgladio odnos s Michaelom Jordanom

Scottie Pippen izgladio odnos s Michaelom Jordanom

Scottie Pippen je izjavio kako je njegov odnos s Michaelom Jordanom u najboljem redu i kako su sve nesuglasice izglađene. Pippen je navodno bio jako nezadovoljan načinom na koji je prikazan u desetodijelnom dokumentarnom filmu “The Last Dance” koji je emitiran na Netflixu ovog proljeća.

Zašto bih bio uvrijeđen zbog nečeg što se dogodilo prije trideset godina”, rekao je Scottie.

Jordan je u spomenutom dokumentarcu izjavio kako je Pippen nesumnjivo najbolji suigrač kojeg je ikad imao. Pipp je, uz Air Jordana, jedini igrač Bullsa koji je sudjelovao u osvajanju svih šest NBA naslova 1990-ih. S obzirom na to da je također član Košarkaške kuće slavnih u Springfieldu bilo kakvo osporavanje njegovih zasluga u dinastiji Chicaga gubi smisao.

Međutim, MJ nije propustio Pippenovu odluku od odgađanju operacije gležnja (“kako si ne bi sj…. ljeto”) nazvati sebičnom. U seriji je prikazana i Scottijeva borba s migrenom prije i za vrijeme odlučujuće utakmice finala Istočne konferencije 1990. godine te odbijanje ulaska u igru u zadnjim sekundama treće utakmice doigravanja protiv New York Knicksa 1994.

Nije me nimalo mučilo. Bila je to prilika za mlađe generacije koje nisu ništa vidjele ili znale o košarci 90-ih“, prokomentirao je Pippen.

Dokumentarna serija je bila pravi hit za vrijeme pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa s gledanošću od preko 5.6 milijuna po epizodi.

Sedmerostruki All-star i osvajač dvije olimpijske zlatne medalje danas je NBA analitičar koji prvenstveno sudjeluje u ESPN-ovoj emisiji “The Jump”. Kao favorite za ovogodišnji NBA tron vidi Los Angeles Lakerse.

Ako želite odabrati jedan tim, rekao bih bilo koji u kojem je LeBron James. Zbog činjenice da je iskusan, sposoban držati ekipu na okupu, sposoban dominirati. Trenutno je najdominantniji igrač lige, a Kevin Durant nije u igri“, zaključio je Pippen.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar